Afacerile care le aduc bani fostelor vedete TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

După ce au renunţat la televiziune vedete ca Mihaela Rădulescu, Mugur Mihăescu sau Andreea Marin s-au reorientat către alte domenii care le aduc venituri considerabile, potrivit eva.ro.

Mihaela Rădulescu a renunţat la televiziune şi a plecat din România, în urmă cu doi ani. Cu toate acestea, vedeta vine des în ţară ca să onoreze cu prezenţa diverse evenimente, unde este invitată în calitate de amfitrion. Săptămâna trecută, fosta prezentatoare a „Duminicii în familie" a câştigat nu mai puţin de 127.000 de euro din mai multe evenimente pe care le-a prezentat.

Printre acestea s-au numărat lansarea „X20 - primul catalog de artă contemporană românească" şi a produsului „4 Femina", pentru care a câştigat câte 5.000 de euro. Un alt contract pe care vedeta l-a semnat a fost pentru Range Rover Evoque, ce i-a adus acesteia 30.000 de euro şi o maşină de 35.000 de euro. Restul de bani, 50.000 de euro, i-a primit pentru filmarea unui spot publicitar pentru un nou brand de haine.

De asemenea, Mihaela Rădulescu deţine împreună cu fostul său soţ, Elan Schwartzenberg, lanţul de magazine de haine pentru copii, „Picioru' Gras".

Andreea Marin, cea mai „scumpă" vedetă din România

Şi pentru Andreea Marin lucrurile merg la fel de bine. Fosta „Zânâ" de la „Surprize, surprize" este una dintre cele mai „scumpe" vedete din România, ajungând să ceară chiar şi suma de 125 de europ pe minut, pentru evenimentele la care este invitată în calitate de gazdă.

Lucian Mândruţă s-a reorientat spre afaceri, chiar înainte de a renunţa la televiziune. Presa scria la începutul acestui an că Mândruţă a câştigat în ultimii trei ani nu mai puţin de 600.000 de euro, din firmele sale.

După retragerea din televiziune, în urmă cu câteva luni, Mândruţă spunea că n-are de gând să se mai întoarcă „pe sticlă". Planul său era de a investi cât mai mult timp în propria firmă de PR: „Am de gând să mă ocup de firma de PR, să o fac să crească", declara fostul prezentator.

Mugur Mihăescu, bar în Bucureşti

Afacerile îi merg bine şi lui Mugur Mihăescu. După ce a dispărut de pe micul ecran, interpretul lui Garcea a investit bani în imobiliare. În prezent are un bar în Centrul Vechi din Bucureşti, iar anul trecut a cumpărat şi magazinul „Muzica".

Printre foştii oameni de televiziune care au afaceri proprii se mai numără şi Marius Tucă, care este acţionar la lanţul de restaurante „Taverna Sârbului", dar şi Şerban Huidu, care deţine firma de producţie Hodoronc-Tronc Production SRL, la care este asociat şi administrator, şi agenţia de turism, Kiss Travel.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite