Adele se simte excelent după operaţia la corzile vocale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adele, o artistă în vogă
Adele, o artistă în vogă

Cântăreaţa britanică se recuperează excelent în urma operaţiei suferite la gât în urmă cu o săptămână.

Potrivit postărilor de pe blogul ei personal, Adele se simte foarte bine: „Mă simt chiar bine, foarte fericită, relaxată şi foarte pozitivă (...) operaţia a fost un succes şi doar mă liniştesc acum, până când o să am acordul medicilor mei să vorbesc".

Artista a mulţumit fanilor pentru suportul acordat: „Scuze că nu am mai scris de ceva vreme. Vă mulţumesc pentru toate gândurile pozitive şi urările de bine", a declarat ea, adăugând: „Îmi este dor de voi toţi".

Adele Laurie, în vârstă de 23 de ani, a fost operată la gât din cauza unui polip benign, săptămâna trecută, la Spitalul General din Massachusetts. Doctorii se aşteaptă ca, în câteva luni, cântăreaţa să-şi revină complet.
Tânăra Adele a fost nominalizată de patru ori, la „American Music Awards 2011" la categoriile: Cel mai bun artist contemporan, Cel mai bun artist al anului, Cel mai bun album şi Cea mai bună voce pop-rock a anului. Artista a avut trei nominalizări şi la premiile MTV EMA 2011, care au avut loc pe 6 noiembrie, la categoriile: Cel mai bun cântec, Cea mai bună cântăreaţă şi cel mai bun videoclip.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite