Adela Popescu va cânta cu DJ Project

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela Popescu
Adela Popescu

Actriţa Adela Popescu va fi noua solistă a formaţiei DJ Project, pentru cel puţin un an, înlocuind-o astfel pe Giulia Anghelescu, care va lipsi o perioadă de pe scenă după ce a rămas însărcinată.

Adela, care nu se află la prima experienţă muzicală, ea debutând pe scenă la mijlocul anilor 2000, cu albumul „Lacrimi de iubire", a susţinut deja câteva concerte alături de DJ Project.

„Când am urcat prima oară pe scenă, am avut emoţii mari, dar am fost primită foarte frumos, trupa se bucură de mare succes şi publicul ştia cuvânt cu cuvânt versurile, iar asta m-a ajutat foarte mult. Simt că aceasta este cea mai firească colaborare pe care puteam să o am în acest moment", a declarat Adela Popescu.

Colaborarea pare a fi una benefică de ambele părţi. Managerul trupei DJ Project, Emil Burloi, spune că Adela Popescu are toate şansele să aibă o carieră de succes alături de formaţie.

„Cu mai bine de o lună în urmă am fost înştiinţaţi de Giula că este însărcinată. Am început de atunci să căutăm o voce care să ne placă, să se potrivească cu amprenta vocală a acestui proiect, dar mai presus de acestea, să aibă o imagine curată, să se legitimeze prin muzică şi nu prin alte artificii de imagine. Printre persoanele cu care am discutat a fost şi Adela Popescu, ne-am întâlnit, am stat de vorbă, am mers la studio, ea îşi dorea, noi o plăceam vocea se potrivea, aşa încât iată că Adela Popescu este pentru cel puţin un an noua solistă DJ Project".

La începutul lui 2012, DJ Project va lansa un nou single împreună cu Adela Popescu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite