Adamo cântă astă-seară la „ÎnTrecerea anilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adamo, muzicianul care a emoţionat o lume întreagă cu piesa „Tombe la neige", să cânte astă-seară, la cea de-a zecea ediţie „ÎnTrecerea anilor", de la ora 21-00, la TVR1.

Prestaţia lui Adamo la „ÎnTrecerea anilor" va fi înregistrată, deşi emisiunea este live, deoarece la ora difuzării emisiunii, starul va concerta pe scena Sălii Palatului.
Adamo a intrat în inimile românilor în urmă cu o jumătate de veac şi a rămas acolo, până astăzi. Starul cu milioane de discuri vândute şi milioane de fani, Salvatore Adamo onorează invitaţia lui Mircea Radu şi vine să cânte pentru telespectatorii TVR 1 melodiile „Tombe la neige" şi „Vous permettez, Monsieur". Adamo cântă în nouă limbi diferite şi a reuşit de-a lungul carierei să vândă peste 100 milioane de discuri în întreaga lume. A susţinut numeroase concerte în Franţa, Belgia, Canada, Germania, concerte care au adunat public din toată lumea, inclusiv America.

Primul succes al lui Adamo s-a înregistrat în 1963 cu melodia „Sans Toi Ma Mie"'. Au urmat celebrele „Tombe la Neige", „Vous permettez, Monsieur", „La Nuit", „Dolce Paola" şi multe altele. Recunoaşterea talentului său nu a venit doar de la fanii săi de pe tot mapamondul, ci şi din partea Alteţei Sale, regele Albert al II-lea al Belgiei, care, prin decret regal, la 4 iulie 2001, i-a acordat titlul nobiliar de cavaler.
În această ediţie, competiţia va fi între două decade care nu s-au mai întrecut la „ÎnTrecerea anilor" - anii ‘80, conduşi de Maria Movileanu, şi anii 2000, conduşi de Roxana Popescu. Echipa care câştigă în această seară intră în prima semifinală a sezonului al treilea.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite