Actriţa Ursula Andress, cea mai celebrã fatã Bond, sãrbãtoritã la Berna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ursula Andress, una dintre cele mai celebre fete Bond, a fost sãrbãtoritã cu o galã organizatã la Berna, sâmbãtã searã, la care a participat un invitat surprizã, şi anume Roman Polanski, transmite AFP.

Prezenţa regizorului franco-polonez a fost pãstratã secretã, el fiind unul dintre ultimii care au cãlcat pe covorul roşu al evenimentului, dupã cum a constat un fotograf al agenţiei France Presse.

Imaginea actriţei elveţiene în bikini, purtând un cuţit de scafandru la centurã, este una dintre cele care sunt imediat asociate cu epopeea cinematograficã a spionului Majestãţii Sale, ce a împlinit de curând o jumãtate de secol.

Ursula Andress avea 26 de ani când a interpretat-o, în 1962, pe Honey Ryder în 'Dr. No', prima peliculã din aceastã sagã cu încasãri la nivel mondial de peste 5 miliarde de dolari (3,8 miliarde de euro) pânã în prezent.

Actriţa s-a nãscut, la 19 martie 1936, în localitatea Ostermundigen, capitala elveţianã dorind sã-i aducã un omagiu cu prilejul unei gale la care au participat circa 260 de invitaţi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite