Actriţa Carey Mulligan: „Sunt foarte pudică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Carey Mulligan spune despre ea că este foarte pudică şi că de zece ani nu s-a văzut goală într-o oglindă, potrivit telegraph.co.uk.

Carey Mulligan, în vârstă de 26 de ani, cunoscută din filmele "An Education", „Drive" sau „Public Enemies", declară că „nuditatea este anatomică şi nu sexuală". Deşi în pelicula „Shame" Carey Mulligan apare goală, acest lucru nu a deranjat-o, ba chiar a considerat rolul o provocare, fiindcă „a lucrat fără inhibiţii".

„La plajă nu port bikini, iar prin casă umblu îmbrăcată în pijama. Nu m-am văzut goală în oglindă de vreo zece ani. Sunt foarte pudică. Aş ţipa dacă aş vedea gol alt membru al familiei mele şi vice versa", mărturiseşte actriţa.

Referitor la rolul din filmul „Shame", regizat de Steve McQueen, actriţa speră să nu ajungă ca Sissy, personajul interpretat de ea, deoarece aceasta „nu are limite".

„Shame" este o dramă despre dependenţa de sex şi cedarea în faţa impulsurilor. Sissy (Carey Mulligan) este o cântăreaţă aspirantă care se mută pe neaşteptate în apartamentul fratelui său mai mare, Brandon, interpretat de Michael Fassbender, a cărui lume este dominată de pofte sexuale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite