Actorul Iurie Darie a fost astăzi externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După luni întregi pline de tensiune, durere, stres, chin, dar şi de speranţă, Iurie Darie a fost astăzi externat, deşi în urmă cu ceva vreme medicii îi mai dădeau şanse infime de recuperare.

Actorul de 83 de ani are în continuare montat un tub în nas şi nu se poate deplasa singur, motiv pentru care a fost urcat în salvare pe o targă. Actriţa Anca Pandrea este în culmea fericirii, deşi ştie că va Iura va avea nevoie de îngrijiri medicale speciale şi va trebui să-i poarte de grijă ca unui bebeluş. Cu toate acestea, actriţa aşteaptă cu nerăbdare să ajungă în căminul conjugal unde şi-a petrecut 26 de ani de iubire cu Iurie Darie.

În luna mai, Iurie Darie a fost operat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, pentru a i se scoate prin drenare un lichid din zona creierului. A urmat o perioadă dificilă, în care viaţa actorului a fost în pericol. După aproape trei luni de la operaţie, starea lui Darie a început să se amelioreze, iar Anca Pandrea este convinsă că a fost vorba de o minune, după de ea a mers şi s-ar rugat la moaştele părintelui Ilie Lăcătuşu de la Cimitirul Giuleşti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite