Accidentul în care a fost implicat Ştefan Bănică, cercetat de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia rutieră a deschis un dosar de cercetare în cazul accidentului în care a fost implicat vineri seara cântăreţul Ştefan Bănică, deoarece şoferiţa din cealaltă maşină s-a dus la spital, potrivit realitatea.net.

Ştefan Bănică se afla la volanul autoturismului său, BMW X5, când a intrat în coliziune uşoară cu un alt autoturism, pe bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală. Deşi a fost vorba doar de o ciocnire uşoară, poliţia a deschis dosar în cazul accidentului. „A fost doar o ciocnire uşoară, cineva m-a lovit lateral. Important e că suntem sănătoşi cu toţii", spunea Ştefan Bănică după accident. Cu toate acestea, şoferiţa din cealaltă maşină a mers la spital.

Andreea Marin susţine că soţul ei nu este vinovat de producerea accidentului. „El circula regulamentar. O doamnă sau domnişoară venea cu viteză şi, când el a virat, a intrat direct în maşina lui. A fost o coliziune relativ uşoară. Asta e, reparăm maşina. Bine că soţul a ajuns la ziua fiicei sale. Eu nu eram în maşină, eram acasă şi aveam musafiri, aveam deja musafirii pitici. Şi mie mi s-a întâmplat, a fost din vina mea, demult, eram tânără", a declarat Andreea Marin sâmbătă seara, la Prime Time News, la Realitatea TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite