Abramburica se căsătoreşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana Rogoz
Dana Rogoz

Dana Rogoz, vedetă a Pro TV Internaţional, se va căsători cu iubitul ei, regizorul Radu Dragomir. Acesta a cerut-o de soţie după o relaţie de opt ani, potrivit Mediafax.

Dana Rogoz a anunţat joi, pe blogul ei: „Am spus Da!". Ea a postat şi o fotografie cu inelul primit în dar, o bijuterie pe care scrie „Oui".

Dana Rogoz tocmai s-a întors din vacanţa de Paşti, pe care a petrecut-o împreună cu Radu în Europa, cu o veste pentru cei apropiaţi: prezentatoarea emisiunii „De Suflet" a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, cu care are o relaţie de opt ani şi a spus "da".

„Ştiam că noi plecam în Germania să ne cumpărăm o rulotă cu care să călătorim de acum înainte prin toată lumea, dar nu bănuiam nimic mai mult. Culmea e că de multe ori, în pauzele de la filmări în timp ce îmi aşteptam chemarea la cadru într-o rulotă, mă gândeam că ce frumoasă ar fi o lună de miere petrecută cu o astfel de căsuţă pe roţi prin Europa... Acum câţiva ani, cadou de ziua iubitului meu, am închiriat-o pentru un weekend chiar pe cea de la filmări, am parcat-o în faţa casei, l-am trezit la 6 dimineaţa şi i-am spus: «Hai!». Am petrecut atunci unul dintre cele mai frumoase weekend-uri din viaţa noastră, la munte, în rulota noastră, în care am făcut pe înserat vin fiert. De atunci ne-am dorit amândoi ca la un moment dat să avem rulota noastră. Radu a plănuit totul, a aranjat cumpărarea ei din Germania şi am plecat într-acolo cu ocazia Paştelui. Pe drumul spre casă, mai exact în Praga, chiar în prima zi de Paşti, Radu m-a cerut. În rulotă. Simplu, foarte sincer şi emoţionant. Da, am plâns", spune Dana.

Cei doi nu au stabilit încă detaliile ceremoniei, iar viitoarea mireasa nu s-a gândit nici la rochie şi nici la locul unde şi-ar dori să se întâmple evenimentul.

„Nu am stabilit încă nimic, ştim doar că va fi o petrecere cu cei mai apropiaţi prieteni, anul acesta", mai spune Dana Rogoz.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite