A ieşit din comă chiar dacă medicii se temeau că mai are de trăit doar câteva zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robin Gibb
Robin Gibb

După ce acum câteva zile a dat câteva semne că şi-ar putea reveni din comă cântăreţul Robin Gibb, fostul solist al grupului Bee Gees, şi-a recăpătat cunoştinţa.

Soţia sa, Dwina, a dat o scurtă declaraţie în faţa spitalului din Londra unde se află internat artistul şi a dezvăluit că Gibb îşi revine în mod miraculos. „Este foarte, foarte bine. Nu pot să cred... Dă din cap şi, când îl întrebăm ceva, răspunde“, a spus aceasta, informează Mediafax.

În urmă cu o săptămână, site-ul oficial al artistului anunţa că se afla în comă la spital după ce a contractat o pneumonie.

Cântăreţul fusese diagnosticat cu cancer hepatic şi de colon, însă, în februarie, el susţinea că este aproape vindecat şi că se simte „fantastic“. La jumătatea acestei luni, medicii se temeau însă că Gibb nu mai are de trăit decât câteva zile.

Fratele artistului, Barry, i-a fost alături acestuia în spital şi i-a cântat vechi piese ale trupei Bee Gees, a mai spus Dwina săptămâna trecută.

Speculaţiile apărute în presă despre starea de sănătate a cântăreţului Robin Gibb au fost alimentate în ultimele luni de alura scheletică a artistului, însă acesta afirma în luna februarie că tumoarea descoperită în colonul său „aproape a dispărut“.

Robin Gibb -care este vegetarian şi nu consumă alcool sau alte substanţe nocive - suferea de dureri de stomac de mulţi ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite