15 frumuseţi latino, în aceeaşi fotografie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cincisprezece vedete feminine celebre au realizat o şedinţă foto comună pentru aniversarea 15 de ani existenţă a revistei „Latina", potrivit dailymail.co.uk.

Starurile care au apărut pe coperta revistei sunt: Salma Hayek, Eva Longoria, Gloria Estefan, Shakira, Jessica Alba, Selena Gomez, Zoe Saldana, Michelle Rodriguez, Ana de la Reguera, America Ferrera, Rosario Dawson, Rosie Perez, Daisy Fuentes, La La Anthony şi Natalie Morales. Fotografia de pe copertă este deosebită, pentru realizarea ei fiind necesare nouă luni de planificări, şapte şedinţe foto, 100 de rochii roşii de designer şi bijuterii de peste 10 milioane de dolari.

Revista a realizat şi profilurile celor 15 femei care au vorbit despre ce înseamnă pentru ele originea latină.„Cultura a fost întotdeauna pe primul loc în viaţa noastră, în muzica noastră şi în tot ceea ce facem", a spus cântăreaţa Gloria Estefan. „Sunt o mulţime de femei latine foarte puternice, moderne şi dinamice pe care cele mai tinere le pot lua ca exemplu", a declarat Jessica Alba, al cărei tată este mexican-american. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite