Iată ce poţi trata cu spirulină!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renumele spirulinei se datorează beneficiilor aduse sănătăţii în lupta împotriva mai multor afecţiuni
Renumele spirulinei se datorează beneficiilor aduse sănătăţii în lupta împotriva mai multor afecţiuni

Bogată în vitamine, minerale şi proteine, spirulina e folosită din cele mai vechi timpuri ca medicament natural, fără efecte secundare. Află care sunt puterile ei miraculoase.

Spirulina are o compoziţie unică în rândul plantelor. Asta fiindcă ea conţine peste 280 de substanţe extrem de folositoare organismului. Acestea sunt asimilabile în organism în proporţie de 80%.

Citeşte şi:
Spirulina, planta-minune a medicinei naturiste. Ce proprietăţi curative are

Spirulina este astfel unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale în bolile de ficat, anemii şi în afecţiuni ale inimii. Unde mai pui că e şi la îndemână: o poţi găsi în farmaciile naturiste sub formă de capsule, pudră, granule şi comprimate.

Protejează ficatul

Spirulina este cel mai eficient protector natural al ficatului, căruia îi furnizează din plin vitamine şi proteine. Alga contribuie la regenerarea celulelor hepatice, îmbunătăţind funcţiile ficatului. E indicată mai ales în hepatite cronice şi în ciroză hepatică.

De asemenea, spirulina ajută la regenerarea ficatului afectat de consumul excesiv de alcool sau de medicamente. În astfel de cazuri, se recomandă un tratament cu 8-10 comprimate pe zi, timp de 30 de zile.

Citeşte despre celelalte beneficii asupra organismului pe clicksanatate.ro

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite