Familia le-a ridicat cota de audienţă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Psihologul consideră că familia este unul dintre atuurile pe care o vedetă poate conta.
Psihologul consideră că familia este unul dintre atuurile pe care o vedetă poate conta.

Pentru că dă bine la public şi le aduce credibilitate, vedetele noastre şi-au scos familiile la înaintare. Am întrebat-o pe Lena Rusti, psihologul nostru, dacă încă mai are putere la noi conceptul de „familie" şi iată ce ne-a răspuns!

Brancu şi Turcu, împreună pentru fani

Moderatorul de televiziune Cristi Brancu s-a căsătorit cu colega sa de breaslă Oana Turcu şi au un copil frumos, pe Tudor. Dacă ne uităm în urmă, la perioada ante-Oana, Cristi Brancu nu era atât de mediatizat.

Dar de când realizează emisiuni alături de soţia sa, audienţa este în creştere.„Ei se comportă ca nişte modele care au responsabilitatea celor care influenţează oamenii şi sunt conştienţi de asta.

Oferă exact cât e nevoie, ce e nevoie, păstrându-şi intimitatea în acelaşi timp. Prezenţi pe sticlă în diferite formule, împreună şi separat, public şi privat, Cristi şi Oana obţin o expunere mare, cu beneficii pentru ei, dar şi pentru cei care îi caută", spune Lena Rusti.

Psihologul consideră că familia este unul dintre atuurile pe care o vedetă poate conta. În special atunci când se adresează publicului pentru care familia este o valoare. Adică cea mai mare parte a publicului.

Citește articolul integral, pe clicksănătate.ro.

Citește și:
Vedete care au ajuns în TOP!

Cele mai «înfocate» vedete eco

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite