Nou! Adevărul Weekend îţi face cadou un supliment de sănătate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 29 octombrie, „Adevărul  Weekend” oferă cititorilor săi suplimentul „Adevărul Weekend Sănătate”, de 32 de pagini, color.

Suplimentul este un ghid de sănătate pentru întreaga familie, ce mizează pe informaţii practice, avizate de medici de prestigiu şi, nu în ultimul rând, pe un limbaj prietenos, accesibil. Astfel, prin intermediul acestei reviste, vei avea acces la cele mai noi informaţii privind prevenirea, manifestările şi tratamentele unor boli de sezon sau frecvent întâlnite. Din cuprins nu vor lipsi nici remediile naturiste: ceaiuri vindecătoare, terapii homeopatice, acupunctură, masaj, reflexoterapie. De asemenea, vei avea la îndemână toate sfaturile necesare pentru a te bucura de o alimentaţie echilibrată, dar şi trucuri pentru o îngrijire care să-ţi aducă frumuseţe şi sănătate. 

În primul număr poţi citi:
Ştiinţă - Tehnici revoluţionare în monitorizarea şi tratamentul bolilor cardiace
Medicină clasică - Ce efecte are munca în ture asupra organismului
Reportaj - Lupta împotriva cancerului de sân are sorţi de izbândă
Dosar - Gripa dă târcoale. Te vaccinezi?
Medicină alternativă - Ce poţi trata cu leacuri din varză
Alimentaţie sănătoasă - Avantajele şi dezavantajele consumului de carne roşie
Îngrijire - Mierea îţi întreţine frumuseţea

Ziarul „Adevărul Weekend”  are 96 de pagini, în formula deja consacrată, incluzând secţiunile Viaţă &stil, Showbiz, Şcoală &educaţie, Literar&artistic, Pentru Ea, Casă &grădină, Voiaj, Timp liber. Ca şi până acum, nu vor lipsi secţiunile Actualitate, Eveniment, Internaţional, Opinii şi Sport.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite