Noaptea îţi împrospătează tenul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă te aştepţi să-ţi vorbim despre un produs inovator, care să-ţi netezească ridurile şi imperfecţiunile pielii, vei fi dezamăgită. Nu există aşa ceva! Ai însă o alternativă: folosindu-te de o cremă de noapte potrivită, poţi reduce efectele vârstei asupra tenului tău.

Noaptea este momentul în care pielea ta se relaxează, la fel ca întreg organismul, şi de aceea absoarbe mai mulţi nutrienţi decât ziua. Crema de noapte permite regenerarea celulelor şi stimularea proceselor de reînnoire a pielii. În plus, te protejează împotriva deshidratării cutanate care se produce noaptea la nivelul membranelor celulelor.

Produse diferite, în funcţie de ten

Este bine să-ţi alegi crema de noapte în funcţie de ten. Persoanele cu tenul predominant uscat au nevoie de un produs hidratant. Dacă ai pielea sensibilă, trebuie să încerci o cremă de noapte cu ingrediente antiinflamatoare.

Persoanele cu tenul gras nu au neapărată nevoie să se dea cu cremă, decât dacă vor să reducă anumite inflamaţii sau să trateze zonele pigmentate. Pot alege şi produse fără uleiuri, care să nu încarce faţa.

Citește articolul integral, pe clickpentrufemei.ro.

Citește și:
Fructul de avocado face minuni pentru ten

Detoxifiază-ţi tenul cu argilă!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite