Plante care te fac mai frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stresul, grijile şi agitaţia vieţii cotidiene îşi lasă amprenta în fiecare zi asupra feţei, corpului şi părului tău. Dar există metode simple şi puţin costisitoare de-a le contracara acţiunile, iar natura îţi vine în întâmpinare pentru a le găsi pe cele potrivite.

La îndemâna noastră, ieftine şi totuşi atât de eficiente, plantele sunt nu numai medicamente, ci şi formule magice care stau la baza poţiunilor şi a cremelor cu proprietăţi de întinerire, hrănire şi tonifiere.Îţi prezentăm mai jos ce plante, în extracte regăsite în produse cosmetice, te vor face să te simţi mai tânără, mai feminină şi, pe cale de consecinţă, mai fericită.

3 aliaţi pentru un chip luminos şi sănătos

Muşeţelul are, în produsele cosmetice, acţiune tonică, de purificare a epidermei, antiiritantă, dar şi de prevenire a îmbătrânirii premature a tenului, pentru că protejează acidul hialuronic din epidermă.Este recomandat în special pentru tenurile înroşite şi ridate. Pentru că reduce fragilitatea vaselor capilare, extractul de muşeţel poate fi utilizat şi în produse anticuperoză.
În plus, protejează împotriva iritaţiilor şi a inflamaţiilor, calmându-ţi şi catifelându-ţi pielea.

Nalba luptă foarte eficient împotriva formării cearcănelor, combate apariţia pungilor de sub ochi şi hidratează zona sensibilă din jurul acestora.În plus, calmează rapid iritaţiile, are proprietăţi antioxidante şi previne îmbătrânirea cutanată, ca de altfel şi apariţia infecţiilor la nivelul tegumentului.

Citeşte articolul integral, pe clickpentrufemei.ro

Citeşte şi:
Cele mai bune măşti exfoliante

Tratamente naturiste pentru păr

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite