Vrei să slăbeşti? Încearcă dieta rece!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce bei un pahar de apă cu gheaţă procesul de ardere a grăsimilor creşte cu 30% în primele 10 minute.
După ce bei un pahar de apă cu gheaţă procesul de ardere a grăsimilor creşte cu 30% în primele 10 minute.

Poţi să slăbeşti şi să te răcoreşti chiar şi în zilele în care mercurul din termometre depăşeşte periculos de mult limita suportabilităţii. Îţi propunem o dietă de sezon cu care vei contracara efectul zilelor toride asupra organismului.

Ultimele studii ale nutriţioniştilor italieni şi americani au relevat faptul că frigul este un aliat redutabil în lupta contra kilogramelor. Când mâncăm sau bem ceva rece, temperatura corpului scade, şi astfel se activează anumite arii ale ţesutului adipos.

Prin acest proces, numit şi termogeneză, se ard peste 100 de calorii pentru a menţine constante cele 37º ale organismului. În afară de alimentele reci, te ajută la fel de mult dușurile și o temperatură ambientală de sub 25º. Iată câteva tehnici şi trucuri care te vor uşura de 2 kg în 14 zile.

Mănâncă supe şi salate reci

Când mănânci alimente reci, organismul depune un efort suplimentar pentru a le digera şi asimila. Practic, corpul „cheltuieşte" energie ca să aducă alimentele la 37ºC. În consecinţă, după ce vei mânca, vei avea mai repede senzaţia de saţie­tate. Însă nici nu te gândi că ţi-e permisă delicioasa îngheţată cu ciocolată!

Află în continuare cum poți să slăbești mai repede, pe clickpentrufemei.ro.

Citește și:
Sfaturi pentru o siluetă de vis în vacanţă

Slăbeşte cu ierburi aromatice!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite