Cât timp consumi zilnic pentru sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astenia de primăvară şi răcelile sezoniere îţi dau târcoale? Imunitatea îţi joacă feste? Vrei să elimini stresul din viaţa ta? Nu e greu! Îţi prezentăm câteva soluţii salvatoare, cu efecte uimitoare.

Primăvara, starea psihică se modifică. Apar stări de indispoziţie (mai ales dimineaţa), oboseala, stresul şi lipsa puterii de concentrare îţi dau de furcă toată ziua...

Motivul? Corpul tău încearcă să se adapteze la noul regim de lumină şi la schimbările de temperatură ale noului anotimp, folosind toate rezervele de energie de care dispune.

Citește și:
«S-a făcut cald. De ce răcesc?»

Coenzima Q10 pentru o sănătate mai bună 

Ca să te remontezi, ai nevoie de câteva soluţii rapide, cu efecte pe termen lung.

1 minut pentru relaxare

Situaţiile tensionante de peste zi slăbesc, în timp, organismul. Aşa devii mai vulnerabilă în faţa infecţiilor, răcelilor şi alergiilor. Când ai nevoie de un minut de odihnă încearcă efectele uimitoare ale lămâii.

Linalolul, ulei esenţial care se găseşte în coajă, acţionează ca un sedativ, calmând rapid stările depresive. Tot ce trebuie să faci este să tai o lămâie în patru şi să o pui în apă fiartă. Inhalează un minut vaporii parfumaţi şi vei simţi cum gândurile negre şi durerile de cap dispar încet, încet.

Află în continuare ce alte soluții rapide te ajută să te menții sănătos, pe clickpentrufemei.ro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite