Cum îngrijeşti părul vopsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părul vopsit poate avea un aspect sănătos şi o culoare vibrantă care să reziste timp îndelungat. Pentru asta, are nevoie de îngrijiri speciale şi de şampoane adecvate fiecărui tip de păr.

Te-ai hotărât să-ţi faci o schimbare de look şi stai cu frica în sân ca părul să n-aibă de suferit din cauza vopsitului? Temerile tale sunt justificate pentru că vopseaua de păr poate lăsa urme nedorite pe şuviţele tale. Pentru a evita uscarea părului, trebuie să foloseşti şampoane care hidratează firele şi menţin culoarea intensă. În caz că eşti indecisă, am selectat câteva dintre cele mai eficiente produse!

Alternezi produsele?

Când vine vorba de schimbarea periodică a tipului de şampon pentru păr vopsit, părerile sunt împărţite. Unele studii susţin că, dacă foloseşti acelaşi produs mai mult timp, rişti ca părul să se „obişnuiască" cu ingredientele, fără a mai beneficia de pe urma lor.
Pe de altă parte, se pare că aceste temeri sunt doar mituri şi că folosirea unui singur şampon te pune la adăpost de apariţia mătreţii. În funcţie de rezultate, tu alegi varianta care ţi se potriveşte...

Citeşte articolul complet, pe clickpentrufemei.ro

Citeşte şi:
Îngrijire pentru sezonul rece

Cele mai bune măşti din fructe

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite