Măşti cu fructe de preparat în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fructele de toamnă curăţă tenul, îl revitalizează şi-l ajută să facă faţă schimbării de anotimp.
Fructele de toamnă curăţă tenul, îl revitalizează şi-l ajută să facă faţă schimbării de anotimp.

Toamna, tenul tău este la fel de capricios ca vremea. Şi e de înţeles! Ba e cald, ba apar, brusc, frigul şi ploile. Ca să-ţi menţii strălucirea pielii, nimic nu te ajută mai mult decât măştile nutritive cu fructe de sezon.

Curăţare blândă cu struguri

Sunt apetisanţi, abundă în substanţe nutritive şi conţin antioxidanţi. Dar tot ei te ajută la îndepărtarea impurităţilor pielii.Este vorba de banalii struguri, nelipsiţi de pe masa familiei toamna! Folosiţi în măştile de frumuseţe, ei redau aspectul luminos al feţei şi o ajută să devină mai catifelată. Dacă îi foloseşti într-o mască de sezon, ai nevoie de o linguriţă cu suc de struguri, una cu suc de lămâie şi alta cu miere. Amesteci ingredientele şi le întinzi pe toată faţa, lăsând să acţioneze un sfert de oră. La sfârşit, clăteşti din abundenţă.

Gutuile netezesc ridurile

Ai început lupta cu ridurile? Pe lângă ritualul zilnic de îngrijire, încearcă şi o mască hidratantă cu gutui. Ea protejează tenul de temperaturile scăzute, are proprietăţi de estompare a ridurilor de expresie şi ajută la refacerea colagenului atât de necesar pentru o piele catifelată. Cu ce începi? Ei bine, procedeul e simplu! Prepară un piure dintr-o gutuie coaptă şi amestecă-l cu ulei de migdale şi o linguriţă cu pudră de talc. Aplică pasta pe faţa curată, insistând pe zonele cu probleme, cum ar fi nasul, fruntea şi bărbia. După 10 minute, clăteşte-te cu apă minerală.

Citește articolul integral, pe clickpentrufemei.ro.

Citește și:
Iată ce poți trata cu bicarbonat de sodiu!

Alimente pentru o piele de invidiat

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite