Cum te fardezi în funcţie de culoarea ochilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Culoarea ochilor poate fi scoasă în evidenţă de machiajul aplicat
Culoarea ochilor poate fi scoasă în evidenţă de machiajul aplicat

Pune-ţi în valoare privirea cu ajutorul unor trucuri recomandate de make-up artişti. Trebuie doar să foloseşti produse de calitate şi machiajul va strălucitor întreaga zi.

Citeşte şi:
Cosmeticele naturale sunt bune?

Pentru ochi verzi

Pentru zi foloseşte un machiaj în nuanţe de cafeniu. Îţi vor da un aspect natural. Dacă vrei să dai luminozitate privirii, aplică un fard deschis, bej auriu, în colţul interior al ochiului sau pe zona de sub sprâncene.

Verdele irisului tău este accentuat dacă te machiezi cu nuanţe de mov sau cafeniu. Movul şi verdele sunt culori contrastante, astfel că efectul va fi garantat. Pentru un machiaj de seară, poţi folosi culori intense de roz, precum fucsia sau burgundi, nuanţe deschise de auriu şi piersică, dar şi nuanţe de verde-gălbui sau verde închis, care vor da intensitate privirii.

Pentru ochi albaştri

Culorile indicate pentru machiajul ochilor albaştri fac parte din gama culorilor calde (maro şi roz). Nunanţele de gri şi auriu sunt şi ele potrivite, pentru că împreună cu albastrul ochilor dau o cromatică armonioasă. Acestea sunt potrivite pentru un machiaj de seară, cu care vei atrage cu siguranţă atenţia şi admiraţia celor din jur.

Află ce fel de machiaj ţi se potriveşte dacă ai ochii căprui sau negri pe clickpentrufemei.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite