Calendarul de vacanţă al frumuseţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calendarul îngrijirilor „de sezon“ te ajută să ai un corp de invidiat
Calendarul îngrijirilor „de sezon“ te ajută să ai un corp de invidiat

Ştim că visezi cu ochii deschişi la un cocktail revigorant, pe malul mării, sub mângâierea soarelui! Ca să-ţi pui în valoare frumuseţea fără nicio grijă, ţi-am pregătit un calendar al îngrijirilor tale „de sezon", care te va ajuta să arăţi impecabil pe plajă!

Citeşte şi:
Cum te protejezi de soare

Secrete pentru o piele frumoasa

Cu o lună înainte - Ofensivă împotriva celulitei

Ultimul lucru de care ai nevoie în concediu este să te simţi complexată când te afişezi la plajă cu celulită. Pielea cu aspectul cojii de portocală este inestetică şi-ţi poate strica tot cheful de vacanţă.

Aşadar, este cazul să iei măsuri din timp! Nu există o formulă magică să te scape de ea peste noapte, dar vei vedea rezultatele cu ajutorul unui program care să conţină sport, masaj şi dietă. Evită mâncărurile grase, băuturile carbogazoase şi dulciurile.

Le poţi înlocui cu salate de sezon şi sucuri de fructe făcute în casă. Dacă n-ai bani de sală, încearcă să alergi prin parc şi să te plimbi în ritm alert. Nu în ultimul rând, cu ajutorul cremelor anticelulitice, masează în fiecare zi zonele cu probleme, cum ar fi fesele, coapsele şi braţele.

Citeşte articolul integral pe clickpentrufemei.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite