Studenții care beau apă obțin rezultate mai bune la examene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apa hidratează organismul
Apa hidratează organismul

Examenele sunt grele, solicitante și uneori e nevoie de ajutor medical pentru a le face față. Studenții iau vitamine pentru memorie ca să rețină mai bine informațiile. E bine de știut faptul că un pahar cu apă ar putea să-i ajute mult mai bine.

Un studiu demonstrează că studenții care au băut apă în sala de examen au avut rezultate cu 10% mai bune față de cei care nu au au băut.

O explicație pentru acest fenomen îl reprezintă faptul că celulele creierului sunt mai bine hidtratate și astfel informațiile sunt mai bine "așezate".

Cercetatorii au spus, de asemenea, că apa potabilă poate calma nervii, prin urmare, aceia cărora le este sete, în timpul examenului, ar putea fi mult mai usor de distras, informează Daily Mail.

Studiul a analizat studenții din mai multe medii universitare. Toți cei care au venit "înarmați" cu apă la examene au obținut rezultate mai bune.

Sângele este peste 80% apă și are nevoie de acest lichid pentru a crea celule noi sănătoase. De asemenea, apa reglează temperatura corpului și ajută la eliminarea toxinelor din organism prin intermediul sistemului limfatic, rinichi și intestine.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite