O femeie s-a prostituat din cauza gigantului McDonald's

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a declarat că a fost forţată emoţional şi psihologic de către McDonald's să se prostitueze
Femeia a declarat că a fost forţată emoţional şi psihologic de către McDonald's să se prostitueze

O fostă prostituată şi angajată a unui bordel din Las Vegas, Shelley Lynn, a susţinut într-o plângere că McDonalds a jucat un rol decisiv în transformarea ei în femeie de moravuri uşoare.

Shelley Lynn a lucrat timp de 20 de ani la o unitate McDonald's, deţinută în sistem de franciză de compania fostului ei soţ, Ivernia. După două decenii de muncă, Lynn a dat în judecată renumitul lanţ de fast-food pe motiv că din cauza acestuia a ajuns să se prostitueze.

Lynn a explicat că a fost forţată emoţional şi psihologic de McDonald's să recurgă la "cea mai veche meserie", deoarece aceasta primea din partea gigantului din domeniul fast-food salariul minim pe economie, plus acoperirea celor mai slabe servicii medicale.

Pe lângă asta, compania nu avea nici un sistem de depunere a plângerilor împotriva angajatorilor care abuzau de puterea lor. Toate aceste lucuri, spune femeia, au împins-o să devină prostituată.

Potrivit publicaţiei "The Huffington Post", oficialii lanţului de fast-food nu au răspuns, până în prezent, la plângerea femeii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite