Un medic chinez a redescoperit metoda de slăbire a dansatoarelor din vechile temple (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Chang Tea Formula
Dr. Chang Tea Formula

Lăsând la o parte mesajele televizate de interes public, rulate în mod obsesiv, consumul zilnic al celor 2l de lichide a devenit aproape un motto şi un sfat pe care toţi sunt fericiţi să-l împarta în stânga şi în dreapta. Toata lumea ştie deja că hidratarea este esenţială, însă puţini sunt cei care îşi pun intrebarea „Care sunt acele lichide pe care trebuie să le consumăm zilnic?”. Mulţi ar răspunde ca este vorba bine

Însă, lupta nu este pierdută definitiv. Dacă sunteţi în căutarea siluetei ideale sau doriţi să vă menţineţi, însă nu sunteţi înnebuniti după apă, dar nici nu doriţi să cădeţi în capcana băuturilor acidulate (oricât de „light” ar fi), atunci aveţi unele alternative: sucul natural de fructe, compotul facut în casă (slab îndulcit) sau ceaiul. Dacă primele două opţiuni sunt costisitoare şi destul de bogate în calorii şi zaharuri, sau presupun un proces mult prea greoi şi care consumă un timp pe care nu toţi îl avem, ceaiul este soluţia cea mai bună atunci când dorim să atingem nivelul optim de hidratare. Dar nu orice fel de ceai...ci ceai verde.

Specialiştii americani, de pildă, susţin că există nenumărate motive pentru care putem introduce fără probleme ceaiul verde pe lista lichidelor pe care le consumăm zilnic.

În primul rând, este unul dintre cei mai mari inamici ai grăsimii. Potrivit aceloraşi cercetători americani, datorită ceaiului verde, arderea grăsimilor  de pe abdomen este grăbita cu 77%, ceea ce este o adevărată mană cerească pentru cei care suferă de balonări.

Însă, sub denumirea de ceai verde se regăsesc nenumărate varietăţi, ale căror efecte benefice sunt prezente în concentraţii diferite. Printre cele mai puternice şi eficiente ceaiuri se număra, fără nicio îndoială, ceaiurile organice chinezeşti. Bogat în nutrienţi, ceaiul a fost folosit, pe întreg teritoriul Chinei, de mai bine de 5.000 ani, fiind recunoscut pentru efectele sale vindecătoare.

Pentru a beneficia de toate virtuţile adevăratului ceai verde chinezesc şi folosind frunze de calitatea I, fără pudră de ceai sau tulpini, a fost conceput Dr. Chang Tea Formula, un amestec rar din 3 specii organice de ceai verde chinezesc Sencha, Wu Long si Pu Erh. Această combinaţie este unică în lume şi este foarte eficientă în procesul de slăbire, precum şi în consolidarea şi menţinerea sănătăţii organismului. Acest produs inovator încununează munca de peste 68 ani a doctorului Chang, considerat cel mai mare specialist în medicina tradiţională chineză.

După ce mulţi ani şi-a concentrat munca asupra domeniului slăbirii şi a plantelor cu puteri de ardere a grăsimii, inspirându-se din lucrări antice, dr. Chang a reuşit să găsească formulele cele mai eficiente, pe care le utilizau, în trecut, dansatoarele din temple, pentru a-şi subţia silueta.

În prezent, trăieşte retras, ştiind că formula sa îşi dovedeşte eficienţa uimitoare în fiecare zi şi demonstrează, fără urmă de îndoială, superioritatea medicinei naturiste asupra tuturor pilulelor minune de slăbit, care dau greş mereu şi care vă aruncă în cea mai mare capcană - efectul YOYO.

Dr. Chang a ţinut mult timp secretă formula sa, datorită căreia mii de persoane au slăbit. Înainte de a ieşi la pensie, s-a hotărât să o dezvăluie. După China şi SUA, acum a venit rândul Europei, iar ţara noastră nu face excepţie. Aflaţi aici mai multe despre secretul de slăbire al dr. Chang.

Acest text este un advertorial cu statut de publicitate. adevarul.ro nu îşi asumă răspunderea pentru veridicitatea informaţiilor prezentate mai sus.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite