(P) Fara programari costisitoare! Un nutritionist francez isi ofera planul de slabire gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persolinea
Persolinea

Mersul la nutriţionist pare, la prima vedere, o activitate fără rost, având în vedere multitudinea de diete şi regimuri de slăbire, care circulă prin reviste, pe internet sau printre cunoscuţi. Cu toate acestea, chiar dacă dietele din reviste ne promit să slăbim rapid kilogramele în exces, uită să menţioneze faptul că, în urma unei diete drastice, organismul nostru poate rămane cu nenumarate carenţe, că putem să ne în

Atunci vizita la nutriţionist pare alegerea ideală atunci când ne dorim o slăbire, nu doar armonioasă, dar şi sănătoasă şi definitivă. Însa nici un lucru nu este perfect şi ne lovim iar de fel şi fel de obstacole: costurile sunt uriaşe, datorate uneori reputaţiei de care se bucură medicul, alteori numarului mare de programări necesare, deplasarea în sine la cabinet presupune alte costuri, fără să punem la socoteală factorul timp. Şi, în multe cazuri, intervine factorul intimitate, deoarece nu multe persoane sunt dispuse să fie măsurate din cap până-n picioare în atmosfera rece a unui cabinet.

Dar dacă totul s-ar desfăşura rapid, eficient, fără programari şi fără deplasări? Putem să beneficiem de un program personalizat de slăbit mult mai uşor?

Medicul nutritionist francez Jean Paul Parisot pare să aibe răspunsul la această întrebare. Născut în Franţa acum mai bine de 60 ani, acest expert în slabire, a practicat, în Franţa şi în Europa, medicina şi chirurgia estetică. În acest cadru, a întalnit şi a ajutat numeroase persoane care încercau, fără succes, să slăbească. În urma acestor consultaţii, avea să dezvolte o gamă completă de produse destinate combaterii procesului de îngrasare. Tot în cadrul cabinetului său avea să descopere efortul pe care au trebuit sa îl facă pacienţii săi până să ajungă să se prezinte în faţa unui nutriţionist.

Cu această observaţie, confirmată de miile de pacienţi care i-au călcat pragul cabinetului, dr. Parisot şi-a propus să ajute şi celelalte mii de persoane care suferă din cauza excesului de greutate, dar care nu se încumetă, din motive financiare sau personale, să solicite ajutorul unui medic nutriţionist.

Cu sprijinul unei echipe tinere, a pus la punct un instrument online prin care oricine îşi poate primi, în etapa iniţială, bilanţul greutăţii, analiza comportamentului alimentar şi a  cauzelor surplusului de greutate. Totul gratuit! Apoi, pe baza informaţiilor introduse, este conceput programul personalizat de slăbire.

Inovaţia dr. Parisot s-a bucurat de un succes enorm în Franţa şi mii de persoane s-au înscris în program, având în vedere marele avantaj al evaluarii preliminare gratuite. Acest program a pătruns acum şi în România şi avem ocazia să slăbim şi noi cu ajutorul acestui specialist. Mai multe detalii aici.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite