A sosit anotimpul tratamentelor de reîntinerire a pielii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peelingul chimic şi laserul reprezintă cele mai bune tehnici de „ştergere“  a semnelor de pe piele. Află de ce astfel de tratamente se recomandă îndeosebi în anotimpul rece.

Pielea expusă laserului ori peelingului chimic nu trebuie să vină în contact cu soarele, deoarece există riscul apariţiei unei pigmentări anormale a epidermei, afirmă dermatologii. Prin urmare, astfel de proceduri trebuie realizate numai în sezonul rece.

Citeşte şi:
Mierea îţi întreţine frumuseţea

„Lunile de iarnă sunt cele mai recomandate pentru a întineri pielea. Tratamentele cu laser transmit lumină care repară vasele capilare, urmele lăsate de acnee, petele de pe piele, ridurile şi depigmentările pielii. De aceea, cu cât pielea este mai deschisă la culoare, mai puţin bronzată, cu atât este mai uşor pentru laser să repereze şi să trateze aceste imperfecţiuni ale pielii. Aşa cum lumina se transmite mai bine printr-un geam curat aşa şi lumina laserului acţionează mai eficient prin pielea deschisă la culoare“ explică doctorul Mihaela Leventer, de la Clinica DermaStyle din Bucureşti.

Efectele sunt vizibile imediat

Tratamentul cu laser este avantajos sub două aspecte: efectele sunt vizibile după prima şedinţă şi activitatea zilnică nu trebuie întreruptă. În ceea ce priveşte peelingul chimic, lucrurile stau puţin diferit. Persoana în cauză îşi poare relua îndatoririle zilnice abia după şapte zile, deoarece pielea are nevoie de acest răstimp pentru a se regenera. În general, după realizarea acestei proceduri, pielea va căpăta un aspect roşiatic şi inflamat.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite