Pastila antirid, în două luni, pe piaţa internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O pastilă care stimulează producţia de colagen va fi alternativa modernă la cremele antirid
O pastilă care stimulează producţia de colagen va fi alternativa modernă la cremele antirid

Ridurile fine şi cele profunde pot fi reduse cu până la 30% de o pastilă care va fi lansată pe piaţa internaţională în două luni, afirmă cercetătorii britanici, potrivit NewScientist.

Testle preliminare lansării pastilei antirid, care va avea regim de supliment alimentar, nu de medicament, au fost realizate pe loturi de 480 de voluntare din Marea Britanie, Franţa şi Germania. Toate femeile cuprinse în studiu erau la vârsta menopauzei. Concluziile preliminare au arătat că, luată de trei ori pe zi, pastila reduce din adâncimea ridurilor. Mai exact, după 14 zile de tratament, femeile care au luat medicamentele au observat o reducere cu 10% a ridurilor profunde din jurul ochilor şi cu 30% a celor superficiale. Rezultatele pozitive au fost confirmate şi de biopsii, care au indicat faptul că nivelul de colagen din piele era mai crescut la femeile care au luat pastila.

Conţine vitamine şi colagen

Pastila antirid conţine vitaminele C şi E, acizi omega 3, care se află şi în uleiul de peşte, substanţe despre care se ştie deja că activează şi stimulează producţia de colagen de la nivelul pielii. Colagenul este substanţa care dă tonus pielii şi a cărei producţie se diminuează pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite