Te-ai îngrăşat de Paşte? Află cei 2 paşi ai slăbitului sănătos! (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De acum, nu mai aveţi nici un motiv să nu slăbeşti!
De acum, nu mai aveţi nici un motiv să nu slăbeşti!

Pentru a obţine sau a menţine o siluetă perfectă nu e suficient să mâncam salate sau alte mâncăruri slab calorice, fiindcă nu vom avea decât rezultate pe termen scurt şi, ulterior, vom plonja în cercul vicios al efectului yoyo.

Cand ne abţinem de la ceea ce ne place, apar sentimentele de frustrare şi, treptat, organismul dezvoltă rezistenţă la orice tentativă de slăbit. Ce poate fi mai frustrant decât un cântar, care se încapaţânează să arate mereu aceeaşi greutate, chiar şi atunci când au trecut zile sau luni în care am urmat un regim de slăbire?

Cine nu vrea să întâmpine vara cu o siluetă frumoasă, armonioasă şi sănătoasă? Cine nu vrea sa reintre rapid în formă, chiar şi după masa copioasă de Paşte? Medicina chineză ne învată că tot ce avem de făcut este să urmam cei 2 pasi ai slăbitului sănătos şi de durată:

1. Curăţirea organismului (detoxifiere)
2. Eliminarea zaharurilor şi a grăsimilor din alimentaţie şi intensificarea arderilor

Formula dublă de slabire, propusă de unul dintre cei mai mari specialişti ai medicinei tradiţionale chineze- Dr. Chang, este compusă dintr-un ceai puternic detoxifiant, care are la bază un amestec unic de 3 ceaiuri verzi organice (Wu long, Pu Erh si Sencha) şi din capsule ultra-concentrate a caror compozitie contine acelasi amestec brevetat de ceaiuri, dar îmbogatit cu cel mai puternic agent natural de combatere, dislocare şi eliminare a grăsimilor şi a zaharurilor (Garcinia cambogia).

Cei doi compusi ai formulei medicului chinez, denumită Dr. Chang SlimDetox Formula, se completează şi se sustin reciproc, pentru că să vă bucuraţi de rezultate sigure şi de durată!

Ceaiul detoxifiant al dr. Chang nu contine niciun compus chimic, care ar putea afecta în mod negativ procesul de detoxifiere şi, implicit, pe cel de slăbire şi pentru aceasta s-au folosit doar frunze de calitatea I. Fără pudră de ceai sau tulpini tocate, doar frunzele de cea mai buna calitate, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Capsulele ultra-concentrate desăvârsesc şi completează procesul de slăbire prin mărirea termogenezei (arderea) şi inhibarea lipogenezei (formarea grasimii). Nu numai că nu se mai formează noi depozite de grăsime, dar cele deja existente sunt eliminate, chiar daca sunt depozitate de mulţi ani. De asemenea, este indusă în mod eficient senzaţia de saţietate, ceea ce se traduce printr-un mai bun control asupra poftei de mâncare.

La sfârşitul curei dr. Chang SlimDetox Formula veţi avea, nu doar kilograme în minus, ci şi o piele mai frumoasă şi mai curată, mult mai multă energie şi vei scăpa de problemele digestive şi de tranzit intestinal!

De acum, nu mai aveţi nici un motiv să nu slăbeşti! Cei care au avut încredere în dr. Chang SlimDetox Formula au văzut diferenţa! Au fost înregistrate pierderi în greutate de până la 5 kg în 2 saptamani, fără să se înfometeze şi fără sa îşi deregleze metabolismul.

Şi pentru că o veste bună nu vine singură, aflaţi că până la sfârşitul lunii, puteţi beneficia de formula dublă a dr. Chang la un preţ avantajos. Nimic nu vă împiedică însă să optaţi doar pentru ceai sau doar pentru capsule, dacă aşa veţi dori.

Mai multe detalii găsiţi aici.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite