Cum se tratează modern cancerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bolnavii de cancer pot beneficia de tratament cu tehnologie de ultimă generaţie la OncoFort, primul centru privat în tratarea cancerului din România.

Centrul oncologic este dotat cu un accelerator liniar de tip Elekta ce implementează tehnica 3D conformaţional (3D-CRT) şi IMRT (Intensity Modulated Radiation Therapy). Aceste tehnologii au la bază conturarea şi delimitarea precisă a volumului tumoral şi direcţionarea fasciculelor de radiaţie exact pe forma tumorii, limitând afectarea ţesutului sănătos.

Echipamentul de radioterapie Elekta are avantajul de a se adapta optim la specificul fiecărui tratament, indiferent de caz.

Tehnologia 3D conformaţional se poate folosi în tratarea mai multor forme de cancer (de sân, de prostată, de col uterin), localizate în profunzime sau superficial, de la stadiu incipient până la stadiul de metastază. De asemenea, tehnologia IMRT este dedicată tratării zonelor tumorale cu geometrie convexă localizate la nivelul prostatei, rectului, în sfera ORL sau în zona sânului.

”În continuare ne propunem să menţinem tratamentele oncologice la standarde ridicate, urmând procedurile occidentale, să oferim şansa unor rezultate terapeutice de excepţie şi să monitorizăm pacienţii cu afecţiuni oncologice încă de la faza de prediagnostic”, explică Alina Ciovlică, manager OncoFort.

Recent, clinica OncoFort a sărbătorit un an de activitate.

Citeşte şi:
Cancerul de intestin gros poate fi prevenit
Nou centru de consiliere şi reintegrare socială a bolnavilor de cancer

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite