Cursuri de perfecţionare pentru medicii nefrologi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Personalul medical a fost intruit în privinţa folosirii aparatelor de dializă
Personalul medical a fost intruit în privinţa folosirii aparatelor de dializă

Personalul medical din domeniul dializei şi nefrologiei va fi instruit pentru a folosi tehnologii inovatoare şi proceduri moderne de dializă.

Proiectul, numit „ Şcoala Medicală Europeană - Instruirea personalului medical pentru tehnologii inovatoare şi proceduri moderne în dializă" este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul operaţional sectorial de dezvoltare a resurselor umane şi este derulat în parteneriat cu „City University London", din Marea Britanie.

Personalul medical din şase regiuni de dezvoltare va face cursuri de specializare în domeniul dializei şi nefrologiei."Proiectul este o premieră educaţională în domeniul dializei din România şi în Europa de Sud-Est. În cele aproape zece luni care au trecut de la lansarea lui, o bună parte din obiectivele fixate au fost deja realizate şi impactul în practica clinică este evident. Societatea Română de Nefrologie sprijină acest proiect şi va asigura suportul profesional necesar derulării proiectului" spune prof.univ.dr. Eugen Moţa, preşedintele Societăţii Române de Nefrologie.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite