Usturoiul ajută la buna funcţionare a sistemului cardiac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Usturoiul scade colesterolul „rău" şi fluidifică sângele.
Usturoiul scade colesterolul „rău" şi fluidifică sângele.

Dă un plus de gust şi de savoare meselor tale, iar dacă-l iei în scop medicinal, are reputaţia de a ajuta la protejarea şi la buna funcţionare a sistemului cardiac. Află cât de multe poate face pentru tine!

Plin de virtuţi miraculoase, usturoiul merită să fie leacul de bază din trusa ta de remedii naturiste, cu atât mai mult cu cât elimină importanţi factori cauzatori de boli de inimă: hipertensiunea arterială, acumularea de toxine şi creşterea nivelului de colesterol. Pentru a fi eficace, reţine că este necesar să-l iei zilnic şi pe o perioadă suficient de lungă, de circa trei luni.

Dacă mirosul lui neplăcut te face să-l eviţi, trebuie să ştii că usturoiul verde are un miros şi o iuţime mai blânde şi curăţă sângele de toxine.

Aşa previi ateroscleroza!

Cunoşti deja efectele nefaste ale colesterolului mărit: apariţia unui atac cerebral sau a aterosclerozei, prin depunerea lui pe vasele sangvine şi prin îngreunarea circulaţiei sângelui. Usturoiul, luat ca atare cu puţină apă sau pisat şi amestecat cu miere, scade colesterolul „rău" şi fluidifică sângele. Pentru a atenua mirosul, ai putea să mesteci seminţe de anason sau de chimen.

Află celelalte proprietăţi terapeutice, pe clickpentrufemei.ro

Citeşte şi:
Varza, un remediu la-ndemână

Grâul încolţit, un elixir al tinereţii

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite