Mătasea de porumb elimină kilogramele și pietrele la rinichi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrânii foloseau ceaiul de mătase de porumb în infecțiile urinare. Iar studiile ulterioare au arătat că acest remediu are substanțele potrivite pentru tratarea cistitelor şi a calculilor renali. Știai însă că mătasea de porumb este soluția și pentru pierderea kilogramelor în plus? Află mai multe în acest articol!

Mătasea de porumb este partea cea mai des utilizată de la această plantă în tratamentele naturiste, datorită compuşilor valoroşi. Conţine potasiu, calciu, dioxid de siliciu, saponine, ulei volatil, alantoină, ceară, vitaminele C, E, K.

Toate aceste elemente fac ca mătasea de porumb să fie apreciată şi recomandată în curele de detoxifiere, în tratamentul bolilor de inimă şi de ficat. Numărul mare de antioxidanţi recomandă ceaiul din mătase de porumb şi în tratamentul cancerului.

Te scapă de kilogramele în plus

Obezitatea poate fi combătută într-un mod sănătos tot cu mătase de porumb. Substanţele denumite mucilagii au rolul de a absorbi surplusul de apă din organism.

Atenţie: ceaiul din mătase de porumb completează un regim alimentar echilibrat. Sunt necesare două-trei căni de ceai pe zi, băute încet, câte o înghiţitură.

Citește articolul integral, pe clicksănătate.ro.

Citește și:
Leacuri pentru o digestie uşoară

Rozmarinul alungă durerile

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite