5 remedii inedite cu hamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cauţi un remediu cu efect calmant? Insomniile îţi dau bătăi de cap? Eşti lipsită de energie? Foloseşte cu încredere leacurile din conuri de hamei. Au cu adevărat efecte tămăduitoare!

În vremuri îndepărtate, vracii considerau conurile de hamei un leac de mare preţ, cu efecte puternic sedative. Cu ajutorul lor alinau numaidecât durerile, insomniile, tulburările psihice şi depresiile bolnavilor. Şi astăzi, principiile sale vindecătoare au rămas la fel de cunoscute, ba mai mult, au fost descoperite alte câteva beneficii pentru sănătate ale acestuia. Iată cum trebuie să le iei!

Infuzia te linişteşte

Muncă multă la serviciu, treburi casnice şi stres cât încape. Nu te îngrijora! După o zi agitată şi obositoare, îţi poţi veni în fire cu ajutorul unei infuzii din conuri de hamei. La o cană cu apă clocotită adaugi două linguri de conuri uscate şi mărunţite. Laşi la infuzat 10 minute şi apoi îndulceşti ceaiul cu miere. Aşa îi sporeşti efectul calmant. Pentru rezultate sigure, bea câte două căni pe zi, una seara şi una dimineaţa. „Licoarea" e la fel de eficientă dacă vrei să scapi de insomnie.

Află care sunt celelalte remedii cu hamei şi proprietăţile lor, pe clickpentrufemei.ro

Citeşte şi:
Cimbrul, o minune de leac

Cura de castraveţi

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite