Remedii naturiste care tratează bolile tiroidei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se iau 20 de picături de ulei de cătină, de trei ori pe zi, timp de o lună
Se iau 20 de picături de ulei de cătină, de trei ori pe zi, timp de o lună

Depistate la timp, afecţiunile glandei tiroide pot fi vindecate. De mare ajutor sunt tratamentele naturale, cum sunt uleiul de cătină și infuzia de cicoare, care pot fi folosite ca atare sau combinate cu medicamente.

Ulei de cătină, de trei ori pe zi

Uleiul de cătină este indicat pentru creşterea imunităţii, oprirea dezvoltării celulelor canceroase, dar şi în tratarea afecţiunilor endocrine.

Pentru a prepara uleiul de cătină, ai nevoie de un kilogram de fructe, pe care le speli bine cu apă, după ­care le zdrobeşti cu o lingură de lemn într-un vas emailat sau de sticlă. Strecori sucul obţinut printr-un tifon, după care-l laşi 24 de ore la temperatura camerei, însă fără a acoperi etanş vasul. Pelicula de culoare mai deschisă care se va obţine la suprafaţă este uleiul de cătină.

Pentru prevenirea și tratarea problemelor glandei tiroide, poţi lua câte 20 de picături, de trei ori pe zi, timp de o lună. Se pot face câte 2-3 cure pe parcursul anului. Uleiul îl poţi procura şi de la magazinele cu produse naturiste, sub formă de capsule. Poţi lua 1-2 capsule, de trei ori pe zi, timp de o lună.

Află ce alte remedii naturiste combat afecțiunile tiroidei, pe clicksănătate.ro.

Citește și:
Află ce alimente cresc riscul de osteoporoză!

Îți cade părul? Bunica are leac pentru tine!

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite