(P) Nu vrei sa te ingrasi de Paste? Afla aici cum poti slabi 7 kg in 5 zile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum să nu te îngraşi de Paşte.
Cum să nu te îngraşi de Paşte.

Mulţi dintre noi nici nu concepem să ne începem lucrul, înainte de a ne bea cafeaua cea de toate zilele. Cu toţii cunoaştem câte beneficii are cafeaua pentru organism, dar, în străinătate, a ajuns să fie folosită chiar şi pentru slăbit. De ceva timp, a intrat şi pe piaţa din România.

Însă, nu este vorba de orice cafea, ci de o cafea verde, care conţine un puternic agent de ardere a grăsimilor: Svetol. Bucurându-se de o compoziţie unică şi de o concentraţie înaltă, recunoscut pe plan international, Svetol este obţinut printr-un procedeu tradiţional şi este bogat în acizi clorogenici, acizi cafeici şi chinici, cu puternice proprietăţi de ardere a grăsimilor.

Aceasta cafea nu este prăjita, pentru a-i conserva întreaga putere de ardere a grăsimii, deoarece, prin prăjire, cafeaua îşi pierde până la 90% din proprietăţile sale de eliminare. Astfel, pe lângă avantajul de a slăbi fără niciun efort, doar savurând o cană de cafea, beneficiem şi de proprietăţile antioxidante superioare ale cafelei verzi.

Iar, pentru cei care nu suportă efectele excitante ale cafelei asupra sistemului nervos, producatorii au veşti bune. Această cafea este decofeinizata, pentru ca utilizarea ei să nu aibă alte efecte asupra organismului sau contraindicaţii. O puteţi savura la prânz sau seara fără probleme, având un gust plăcut, cu nimic deosebit de o cafea normală.

Iar vestea şi mai bună este că, deşi pare prea simplu şi uşor, chiar functionează! Şi o demonstrează studiile clinice efectuate, ce au demonstrat ca persoanele, care s-au supus testului timp de 60 de zile, au slăbit in medie 5,7% din greutatea iniţială!

De altfel, numeroase publicaţii internationale de renume din domeniul nutriţiei au scris despre agentul activ care se află în compoziţia acestei cafele. Cei care suferă de balonare se pot bucura şi ei pentru că unul dintre efectele benefice ale acestei cafele este un abdomen plat în scurt timp.
Insa cele mai grăitoare sunt mărturiile celor care au încercat această cafea. Iată ce marturiseşte o tânară mămică care, în mai putin de 2 luni, a slăbit 24 kilograme:

„...la 34 ani, aveam 81 kg. La înaltimea mea de 1,64 m, eram aproape obeză. Am încercat tot ce se putea (pilule-minune, inhibitori ai foamei, diete hiperproteice şi chiar regimuri celebre, cu care sufeream de foame şi intram în cercul vicios al yo-yo). Am încercat cafeaua pentru slăbit datorită unei prietene. Aceasta slăbise 32 kg în mai putin de 3 luni, cu această cafea. Îmi arătase pozele ei, foarte impresionante, din obeză, devenise de-a dreptul sexy. Am inceput şi eu şi după o săptămână slăbisem 4,3 kg, în a doua săptamană, înca 4,1 kg. Chiar dacă în săptamânile următoare pierderea în greutate s-a încetinit, după 2 luni ajunsesem la 57 kg. Slăbisem 24 kg. Era clar ca noua mea siluetă si noile ţinute, pe care reîncepusem să le port (printre care şi un taior de dinainte de căsătorie) nu rămâneau nebagate în seamă. Chiar şi soţul meu îşi schimbase atitudinea şi reîncepuse să mă privească ca la început. E drept că am slăbit foarte repede, dar fără să ţin un regim restrictiv sau să mă privez de ceea ce îmi plăcea. De aceea ajunsesem la greutatea mea ideala, păstrându-mi, în acelaşi timp formele."

Cum un pliculet de cafea pe zi este suficient, am calculat că ne costă mai putin de 4,5 lei pe zi ca să slăbim. Mult mai ieftin decat alte produse de slăbit şi chiar mai ieftin decât cafeaua pe care o bem la cafenea sau la restaurant!

În România această cafea se poate comanda de AICI

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite