Trucuri să învingi plictiseala din dormitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul, grijile financiare, eterna lipsă de timp şi oboseala acumulată în timpul săptămânii sunt duşmanii nevăzuţi ai vieţii sexuale fericite.

Măreşte durata preludiului!

Preludiul este de multe ori uitat din raţiuni „economice"! Partenerii au prea puţin timp pentru ei, poate ziua de mâine se anunţă grea la birou, aşa că trec direct la „felul principal", sărind peste „aperitiv". Uneori poate fi o soluţie de avarie, dar lucrul acesta nu trebuie să devină o obişnuinţă. Preludiul este foarte important şi poate varia de la o conversaţie despre sex, la fantezii sau masaj erotic. Până la urmă, un aperitiv bun îmbogăţeşte meniul, iar după un act sexual de calitate şi somnul este mai odihnitor şi grijile mai departe de tine.

Puţină diversitate nu strică!

Variaţia este cea mai bună soluţie împotriva plictiselii. Un cuplu nonconformist găseşte mai uşor soluţii. Dacă sunteţi mai rezervaţi, propria casă poate fi de-ajuns. Cada din baie este puţin incomodă, dar merge... Lăsând gluma la o parte, modul în care îţi faci viaţa mai frumoasă este la libera ta inspiraţie, doar să nu uiţi de lucrurile care condimentează banalul cotidian. Regula se aplică şi în dormitor!

Citește articolul integral, pe clickpentrufemei.ro.

Citește și:
El vrea sex, tu nu ai chef. Ce faci?

«L-am înşelat, deşi îl iubesc!»

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite