Adu-ţi partenerul pe culmile plăcerii prin masaj erotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înainte de a începe masajul, încearcă să creezi o atmosferă plăcută în cameră, cu flori, lumânări parfumate şi muzică relaxantă.
Înainte de a începe masajul, încearcă să creezi o atmosferă plăcută în cameră, cu flori, lumânări parfumate şi muzică relaxantă.

Îţi poţi exprima iubirea faţă de partener în numeroase moduri, dar nimic nu este mai intim decât masajul. Dacă ştii să îl faci corect, veţi împărtăşi momente de senzualitate de o intensitate unică.

Masajul erotic este o experienţă de care te poţi bucura atât tu cât şi partenerul, adâncindu-vă în senzaţii şi uitând de orice altceva. În acest fel, relaţia dintre voi va deveni mai apropiată, veţi împărtăşi momente de neuitat şi, în acelaşi timp, vă veţi descoperi reciproc cele mai sensibile zone ale corpului. Atingerile pline de tandreţe şi limbajul corpului că vor apropia nu doar fizic, ci şi emoţional. Pregăteşte atmosfera

Înainte de a începe masajul, încearcă să creezi o atmosferă plăcută în cameră, cu flori, lumânări parfumate şi muzică relaxantă. Pregăteşte locul de masaj fie pe pat, fie pe o canapea sau pe podea aşezând în prealabil câteva pături.

Ţine cont de faptul că ar fi ideal ca masajul să fie făcut pe o suprafaţă tare şi să faci în aşa fel încât să te poţi muta atât în stânga cât şi în dreapta partenerului.

De asemenea, înlătură orice factor care v-ar putea distrage: închide telefonul şi fă în aşa fel încât să fiţi singuri în casă. Ai grijă să fie o temperatură potrivită în cameră şi să ai prosoape la îndemână, atât pentru a acoperi unele părţi ale corpului partenerului cât şi pentru a te şterge pe mâini de excesul de ulei.

Citește articolul integral, pe clicksănătate.ro.

Citește și:
Din secretele preludiului perfect

Ce le place bărbaţilor în pat?

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite