Mame la vârsta copilăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O sarcină timpurie are riscuri mari
O sarcină timpurie are riscuri mari

Elena, Laura şi Mihaela au născut la vârsta adolescenţei. Au rămas însărcinate din greşeală, dar n-au vrut să curme viaţa pruncilor lor. În ciuda greutăţilor, îi cresc cu dragoste şi responsabilitate. Îi vor oameni mari, cu şcoală.

Mihaela are 15 ani. Pe lângă şcoală şi treburile casnice, îşi dedică tot timpul fetiţei ei de 1 an şi 2 luni. La 13 ani, s-a îndrăgostit de un băiat mai mare decât ea şi la puţin timp a şi rămas însărcinată. Nu şi-a dat seama că e însărcinată decât după şase luni, când i s-a făcut rău în timpul orei de sport.

Un simplu control la medicul din sat a confirmat sarcina. ,,Deşi am fost foarte speriată, nu m-am gândit o clipă să-i fac ceva rău copilului. Aşa cum am crescut şi eu, şi fraţii mei, aşa am zis că o să crească şi copilul meu. Deşi a recunoscut fetiţa, tatăl micuţei nu a vizitat-o niciodată. Dar e mai bine aşa", mi-a spus timid Mihaela. Acum, îşi continuă şcoala şi este elevă în clasa a 9-a la o profesională, la specializarea Design Vestimentar. Merge zilnic la şcoală şi îşi doreşte să înveţe cât mai bine pentru ea şi pentru micuţa ei.

Citește articolul integral, pe clicksănătate.ro.

Citește și:
Nu lăsa infecţiile să-ţi pună sarcina în pericol!

Eşti însărcinată? Iată ce să eviţi!

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite