Aşa vă condimentaţi viaţa intimă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Principalul condiment al unei relaţii este noutatea.
Principalul condiment al unei relaţii este noutatea.

Atingerile senzuale, folosirea jucăriilor sexuale şi ajutoarele din natură care stârnesc dorinţa sexuală îţi stau la dispoziţie pentru ca viaţa intimă să devină tot mai bună.

O simplă deviere de la ritmul alert al vieţii, cum ar fi un weekend în doi la munte sau o după-amiază în care trimiteţi copiii la bunici este utilă pentru a vă reaminti de nopţile albe de la începutul relaţiei.

Preludiul, foarte important

Studiile recente arată că peste 60 la sută din persoanele care ajung de obicei la orgasm sunt ajutate de atingerile senzuale ale partenerului.

Senzaţiile pot fi amplificate dacă vă faceţi masaj reciproc, optaţi pentru baia cu spumă şi creaţi o atmosferă romantică. Puteţi să reînviaţi şi jocul cu frişcă sau fructe pe care să le savuraţi unul de pe corpul celuilalt.

Jucării pentru toate gusturile

Dacă vreţi ca viaţa voastră intimă să devină şi mai picantă, puteţi vizita un sex-shop. În astfel de locuri este practic imposibil să nu găsiţi ceva care să vă incite. Câteva exemple sunt lenjeriile comestibile, cremele stimulatoare, lubrifianţii, uleiurile de masaj, iar dacă sunteţi mai nonconformişti, chiar penisurile artificiale şi vibratoarele.

Citește articolul integral, pe clicksănătate.ro.

Citește și:
Stresul alungă pofta de sex

Nu lăsa nerezolvate conflictele cu partenerul

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite