3 reguli de bază pentru orice siluetă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sănătatea trebuie să primeze în faţa oricăror încercări de a slăbi
Sănătatea trebuie să primeze în faţa oricăror încercări de a slăbi

Ţii un regim de slăbit sau, pur şi simplu, ai vrea să nu iei în greutate nici măcar un kilogram? Află cum să-ţi supravegheazi silueta într-un mod inteligent, sănătos şi fără efort!

Citeşte şi:
6 motive din cauza cărora nu slăbeşti

Nu e atât de greu să ai un corp de invidiat, dacă respecţi câteva reguli de bază ale alimentaţiei corecte. Dar nu e vorba doar de alimentaţie. Când vine vorba de slăbit, la fel de mult contează şi atitudinea, şi sănătatea!

Sănătatea primează!

Chiar dacă ai acelaşi număr de kilograme şi aceeaşi vârstă cu o altă femeie, cel mai probabil aveţi o linie diferită a corpului. Şi, în plus, metabolisme diferite. Aşa că, atunci când te hotărăşti să slăbeşti nu ar trebui să te intereseze cum arată X sau Y şi ce diete au urmat. S-ar putea să nu te ajute la nimic.

Recomandat este să-ţi calculezi indicele de masă corporal (IMC). E o cifră care-ţi permite să estimezi dacă eşti prea slabă, într-o formă bună sau supraponderală. Se calculează împărţind înălţimea (cm) la greutate (kg) şi ridicând rezultatul la pătrat. Cât timp indicele e cuprins între 18,5 şi 25, greutatea ta e normală din punct de vedere al sănătăţii.

Acest indice e un reper, un punct de plecare, care-ţi spune dacă numărul de kilograme e periculos pentru sănătatea ta! Pentru că nu toată lumea încearcă să slăbească doar de dragul frumuseţii!

Află celelalte două reguli pe clickpentrufemei.ro

Sănătate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite