Cum să ai picioare frumoase, pentru orice ocazie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Acoperă imperfecţiunile
Acoperă imperfecţiunile

Când te pregăteşti să ieşi în oraş, acorzi mai multă atenţie aranjării părului şi machiajului. Însă nu strică dacă acorzi puţină atenţie şi îngrijirii picioarelor.

Alegerea pantofilor perfecţi, aplicarea produselor pentru o piele catifelată şi strălucitoare, efectuarea unor exerciţii fizice pentru întărirea muscultaturii, toate vor avea un efect pozitiv, iar impactul va fi pe măsură.

Aplică un scrub din miere şi făină de ovăz

Poate că ai observat că este destul de greu să ai picioarele atât de fine ca pielea feţei sau a mâinilor. Picioarele au mai puţine glande sebacee decât alte părţi ale corpului, motiv pentru care trebuie să acorzi atenţie asupra îngrijirii lor. Aşadar, aplică pe picioare de 2-3 ori pe săptămînă un scrub preparat din miere şi făină de ovăz pentru a îndepărta pielea moartă. De asemenea, aplică în fiecare seară o cremă hidratantă pentru a-ţi menţine pielea fină şi catifelată.

Acoperă imperfecţiunile

Pentru a-ţi acoperi imperfecţiunile de pe picioare foloseşte un fond de ten care are aceeaşi culoare cu a picioarelor tale. În caz contar, vei reuşi doar să atragi atenţia asupra faptului că nu ai picioare fine, lipsite de imperfecţiuni.

VEZI AICI ALTE METODE

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite