Dieta detoxifiantă de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toamna este un anotimp intermediar în care organismul se pregăteşte să reziste în faţa frigului şi a infecţiilor virale.
Toamna este un anotimp intermediar în care organismul se pregăteşte să reziste în faţa frigului şi a infecţiilor virale.

Pentru că vacanţa de vară a însemnat, dincolo de toate, şi un răsfăţ culinar, e timpul să începi o cură de detoxifiere care să-ţi redea energia şi să-ţi refacă stocul de vitamine pentru sezonul rece!

Toamna este un anotimp intermediar în care organismul se pregăteşte să reziste în faţa frigului şi a infecţiilor virale.Vegetalele de sezon îţi detoxifică organismul şi te ajută să previi neplăcerile. Totul, în cel mai plăcut mod: bând sucuri proaspete de fructe şi mâncând legume gustoase, care-ţi purifică rapid organismul şi stimulează rinichii şi sistemul limfatic. În perioadele de stres, ţine cont de recomandările noastre şi include în meniu cât mai multe din darurile pământului.

De ce ai nevoie de detoxifiere acum

1. Îţi cureţi organismul de toate substanţele toxice pe care le-ai acumulat de-a lungul verii: conservanţi, coloranţi, pesticide etc.

2. Slăbeşti. Cura de toamnă are acelaşi efect ca o săptămână la mare: te fortifici, îţi ameliorezi circulaţia sangvină şi durerile articulare.

Citeşte mai multe despre dieta detoxifiantă de sezon, pe clickpentrufemei.ro

Citeşte şi:
Slăbeşte sănătos cu supă

Cura cu roşii

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite