Alimente pentru tinereţe fără bătrâneţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fructele şi legumele proaspete influenţează pozitiv organismul şi previn îmbătrânirea prematură a celulelor.
Fructele şi legumele proaspete influenţează pozitiv organismul şi previn îmbătrânirea prematură a celulelor.

Credeai că nu s-a descoperit până acum elixirul longevităţii? Consumate în mod regulat, legumele şi fructele de vară, carnea albă şi lactatele ţin longevitatea de partea ta!

S-a dovedit ştiinţific! Alimentaţia chiar influenţează pozitiv organismul şi previne îmbătrânirea prematură a celulelor. Ca să nu mai vorbim de faptul că o dietă sănătoasă întreţine tonusul ţesuturilor, face muşchii mai puternici şi menţine elasticitatea arterelor, graţie nutrienţilor vegetali. Ce pui în farfurie poate fi secretul tău de viaţă lungă.

Aliaţii sistemului imunitar

Au dreptate părinţii care le dau copiilor să mănânce măcar un măr pe zi. De ce? Mărul se numără printre alimentele bogate în vitamine, minerale şi compuşi organici, care stimulează sistemul imunitar. Dintre aceştia, trei sunt cei mai importanţi aliaţi.

Zincul > Numeroase studii relevă faptul că zincul acţionează eficient împotriva infecţiilor. Mineralul este folosit de sistemul imunitar pentru a neutraliza microbii din organism. Carnea de pui sau de curcan, fructele de mare, tonul, ficatul de viţel şi fulgii de ovăz sunt alimente bogate în zinc, care nu trebuie să lipsească din alimentaţia ta zilnică.

Citeşte articolul integral pe clickpentrufemei.ro

Citeşte şi:
Alimente care-ţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

Top 5 alimente care-ţi menţin frumuseţea

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite