7 motive care te împiedică să slăbeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ai grijă să mănânci în fiecare zi alimente sănătoase, nu consumi dulciuri sau grăsimi rele, faci mişcare şi totuşi nu slăbeşti deloc. Nu te alarma! Iată 7 motive care te împiedică să fii suplă.

Citeşte şi:
Combinaţii de alimente care îngraşă

3 alimente pentru un abdomen plat

Mesele tale sunt hipocalorice

Dacă la micul dejun sau la masa de prânz ai mâncat te miri ce, este normal ca tot restul zilei să consumi tot felul de snackuri ca să te saturi. Biscuiţi, ciocolată, batoane de cereale, fiecare dintre aceste alimente conţine mult mai multe calorii, grăsimi şi glucide decât o masă de prânz obişnuită. Soluţia? Mănâncă pe săturate la micul dejun şi la prânz şi alege un fruct sau un iaurt pentru gustări.

Bei multe băuturi light

Dacă alegi mereu băuturile light, crezând că acestea sunt aliatele siluetei tale, te înşeli. Bineînţeles că ele sunt de preferat celor obişnuite, dar cel mai bine ar fi să nu le incluzi deloc în meniul tău. Şi asta deoarece mai mult de 500 ml de băutură light pe zi stimulează pancreasul să secrete mai multă insulină. Acest hormon încetineşte arderea grăsimilor şi creşte pofta de mâncare în următoarele ore. Aşa că, dacă vrei să slăbeşti, alege apa plată sau carbogazoasă, cu o felie de lămâie.

Citeşte articolul complet, pe clickpentrufemei.ro

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite