Şaorma şi kebabul, mai scumpe, dar mai bune. Vezi cum!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele care mănâncă frecvent produse fast-food riscă să ajungă la depresie
Persoanele care mănâncă frecvent produse fast-food riscă să ajungă la depresie

Comisia Europeană a interzis o anumită tehnică de obţinere a resturilor de carne de pe oasele animalelor, drept pentru care toate produsele obţinute din carne procesată vor avea parte de o majorare a preţului.

Resturile de carne de vită sau miel tocate şi folosite pentru prepararea produselor de tip fast-food vor fi interzise de Uniunea Europeană începând cu luna mai. Consecinţa? Asociația Britanică a Procesatorilor de Carne a declarat că o astfel de hotărâre a Comisiei Europene va duce doar la o risipă de carne și o creștere inutilă a prețurilor fast-food-urilor., conform romania tv.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite