Femeile care-şi măresc sânii sunt mai fericite în dormitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majoritatea femeilor au declarat într-un sondaj că investiţia în implanturi a meritat
Majoritatea femeilor au declarat într-un sondaj că investiţia în implanturi a meritat

Implanturile mamare îmbunătăţesc foarte mult viaţa sexuală a femeilor, potrivit unui sondaj. Reprezentantele sexului feminin au declarat că ating mai uşor orgasmul după ce au recurs la această procedură chirurgicală. 

70% din femeile care şi-au pus implanturi mamare au declarat, în cadrul unui sondaj, că sunt mai satisfăcute de viaţa lor sexuală decât înainte de a-şi mări sânii şi că investiţia a meritat. Potrivit RealSelf.com, un site dedicat tratamentelor cosmetice şi chirurgicale, 61% dintre acestea au declarat că fac sex mai des.

Le scapă de inhibiţii

Femeile care au recurs la implanturi mamare spun că sunt mai sensibile la atingeri şi că ating orgasmul mai uşor. „Rezultatele sondajului nu sunt surprinzătoare. Observ o transformare la pacientele mele în modul în care se îmbracă şi în atitudine după ce-şi măresc sânii. Cu siguranţă femeile capătă mai multă încredere în ele după această procedură, iar această încredere aduce îmbunătăţiri şi în alte aspecte ale vieţii", a declarat pentru RealSelf.com dr. Andrew P. Trussler, chirurg plastician în cadrul unei clinici din Dallas, SUA, şi asistent universitar de chirurgie plastică la Universitatea din Texas.
Creşterea încrederii în sine ajută femeile să scape de inhibiţii şi să se bucure mai mult de experienţele sexuale.

Citeşte şi:
Cura cu cireşe detoxifiază şi ajută la pierderea în greutate

7 trucuri pentru a folosi corect protecţia solară

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite