Metodă revoluţionară pentru a avea un trup perfect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaser Lipo ajută la îndepărtarea eficientă a grăsimii de pe abdomen
Vaser Lipo ajută la îndepărtarea eficientă a grăsimii de pe abdomen

Persoanele care doresc să scape de grăsimea inestetică de pe abdomen, coapse şi şolduri au la dispoziţie, începând din luna noiembrie, cea mai avansată tehnică de remodelare corporală numită Vaser Lipo cu ultrasunete.

Aceasta este o tehnică chirurgicală minim invazivă care utilizează energia produsă de ultrasunete pentru a îndepărta selectiv grăsimea nedorită. Liposelecţia Vaser selectează ţesutul adipos fără a afecta şi alte ţesuturi, iar mai apoi îl emulsionează permiţând o îmbunătăţire rapidă a aspectului pielii din zona tratată. „Ceea ce deosebeşte Vaser Lipo de alte proceduri de lipoaspiraţie este capacitatea tehnologiei Vaser de a distinge între ţesutul adipos şi celelalte structuri (vase de sânge, nervi, ţesuturi de legătură). Datorită acestei inovaţii, liposelecţia Vaser minimizează riscul apariţiei unor leziuni la nivelul celorlalte ţesuturi în proximitatea zonei tratate“, explică Dr. Grant Hamlet, medic specializat în realizarea lipoaspiraţiei cu tehnologia Vaser.

Primele rezultate, imediat după operaţie

Liposelecţia Vaser se pretează pentru îndepărtarea ţesutului adipos atât din zonele delicate ale corpului (braţe, bărbie, partea internă a coapselor şi gât), cât şi din zone precum coapsele, şoldurile, abdomenul şi toracele. Potrivit medicului Grant Hamlet, primele rezultate se pot observa imediat după operaţie, iar cele finale după circa şase luni, acest timp fiind necesar pentru vindecarea vânătăilor. Cum este firesc, pielea rămâne tumefiată în urma lipoaspiraţiei. Persoanele care doresc să apeleze la procedura Vaser Lipo ar trebui să scoată din buzunar aproximativ 700 de euro pentru îndepărtarea grăsimii dintr-o singură zonă a corpului.

Grăsimea poate fi reinjectată


Grăsimea aspirată poate fi injectată în diferite zone ale corpului care necesită să fie corectate. Iar acest lucru poate fi posibil cu ajutorul tehnologiei PureGraft, un procedeu care facilitează procesul de injectare al grăsimii. În plus, PureGraft are capacitatea de a reduce la minimum riscul respingerii materialului injectat. În prezent, ambele proceduri se pot realiza numai la clinica ArcaLIFE din Bucureşti.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite