Statistici surprinzătoare despre orgasmul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea sexologilor afirmă că femeile au orgasm doar în timpul actului sexual normal, însă noi studii realizate de oamenii de ştiinţă arată că până şi sexologii se pot înşela uneori.

Potrivit cercetătoarei Debby Herbenick, reprezentantele sexului frumos afirmă că au atins orgasmulîn timpul exerciţiilor fizice pe care le fac atunci când merg la sală, fenomen raportat încă din anul 1953. „Exerciţiile cel mai des asociate cu orgasmul provocat de activitatea fizică sunt cele abdominale (51,64 %), căţărările, pedalatul pe bicicletă şi ridicarea de greutăţi", se arată în studiul realizat pe sute de femei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 63 de ani.

Citiţi şi:

Adevăruri despre orgasm

Orgasmul pe tocuri, cel mai nou mit urban

FOTO Statisticile surprinzătoare ale sexului

Punctul G, încă de negăsit. Căutările continuă

Mai mult, Debby Herbenick afirmă că datelesunt foarte interesante pentru că sugerează faptul că orgasmul nu este neapărat legat de actul sexual. Ea spune că cele mai asociate exerciţii cu orgasmul feminin sunt exerciţiile abdominare, ridicarea greutăţilor şi Yoga, dar unele femei au afirmat că au avut orgasm şi atunci când alergau sau mergeau pe bicicletă.

Un alt studiu care a fost publicat în Jurnalul de Medicină Sexuală arată faptul că 94% dintre femeile care au parte de sex (inclusiv partide de sex anal), ajung la orgasm. Potrivit acestui studiu, sexul anal este practicat, în zilele noastre, în mod regulat de majoritatea femeilor, iar acest tip de sex are un efect surprinzător asupra orgasmului feminin.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite