CAZ UIMITOR: A reuşit să slăbească peste 24 kg în mai puţin de 2 luni, bând o cafea specială (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cafeform
cafeform

Înainte de a vă spune mai multe despre această uimitoare cafea, trebuie să ştiti că nu reuşisem niciodată să slăbesc, până să fac această descoperire.

Astfel că, la 34 ani, aveam 81 kg. La înălţimea mea de 1,64 m, eram aproape obeză. Am încercat tot ce se putea (pilule-minune, inhibitori ai foamei, diete hiperproteice şi chiar regimuri celebre, cu care sufeream de foame şi intram în cercul vicios al yo-yo).

Voi fi mereu grasă

Pe scurt, deşi ma deprima cumplit, mă resemnasem cu ideea că voi fi mereu grasă. Nu reuşeam sa fiu „bine îmbracată” şi-mi dădeam seama că nimeni nu se uită la mine. Chiar şi soţul meu devenise din ce in ce mai distant. Cu toate acestea, viaţa continua, până în ziua în care am fost invitati la niste prieteni, la ţara, în weekend-ul de Sf. Maria. Prevăzusem să rămânem la ei 3 zile şi în prima seară ne-am culcat târziu. A doua zi dimineaţă, după un somn prea scurt, simţeam nevoia unei cafele tari. Am pus apa la încalzit şi am căutat cafeaua. Intr-o farfurioară am vazut nişte pliculete cu poza unei ceşti de cafea, pe care era scris CafeForm Plus®. Aşadar cafea, care îmi va permite sa fiu in formă... Am dizolvat un pliculet în apa caldă şi l-am băut. Avea gust de cafea solubilă!

Eliminam mai mult ca de obicei

Am petrecut foarte placut ziua, prietenii noştri sunt foarte simpatici. Simţeam că elimin mai mult decât de obicei şi, la sfârşitul zilei, îmi disparuse senzaţia de balonare, pe care o aveam permanent. Dimineaţa următoare, am băut din nou, din aceeaşi cafea. Eliminăm din ce în ce mai mult. Până seara când, am vrut să mă asigur şi m-am cântarit: slăbisem 1,6 kg în mai puţin de 2 zile, deşi nu mă privasem de nimic. Povestea s-ar fi putut opri aici dar...

Prietena mea mi-a dat raspunsul

În dimineaţa plecării, m-am trezit puţin mai târziu, iar Angelica, era deja în bucătărie, luând micul dejun. Ca de obicei, am vrut să-mi torn un pliculeţ de cafea în apa caldă. Ea m-a oprit spunându-mi: „Roxana, asta nu e cafea normală, este cafea de slăbit”. Mi-a povestit că, prietena ei din Franţa, Isabella îşi uitase la ea, de Paşte, pliculeţele de cafea. Aceasta slăbise 32 kg în mai puţin de 3 luni, cu această  cafea. Îmi arătă pozele ei, foarte impresionante, din obeză, devenise de-a dreptul sexy. De faţă cu Angelica, m-am suit pe cântar, pentru a-i arăta că slăbisem 2,3 kg în 3 zile. Eu, care nu mai credeam în nimic, am întrebat-o, totuşi, dacă pot lua pliculeţele rămase (mai erau 9). Mi-a răspuns să le iau, fara sa platesc nimic, căci prietena ei nu se va supăra.

M-am repezit pe internet

Ajunsă acasă, nu aveam în cap decât un lucru sau, mai degrabă 2 lucruri, pe care doream să le lămuresc:

1) să caut pe internet motivul pentru care această cafea are asemenea putere de slăbire şi  să aflu dacă, acest uimitor procedeu pentru pierderea în greutate este fără contraindicaţii şi nepericulos pentru sănătate.

2) să comand mai multe pliculeţe, pentru a scăpa definitiv de kilogramele mele excedentare.

M-am liniştit repede când am descoperit site-ul consacrat cafelei CafeForm Plus®. Era explicat în detaliu în ce fel ingredientul său acţionează asupra metabolismului pentru a neutraliza grăsimile şi a le elimina apoi. Principalul sau ingredient este Svetol®, un extract foarte concentrat dintr-o cafea verde rară, decofeinizată. De asemenea, am înteles de ce aceasta cafea rară nu se prăjeste, pentru a-şi păstra întreaga putere de devorator de grăsimi. Extractul este decofeinizat pentru că utilizarea sa să nu aibă alte efecte asupra organismului sau contraindicaţii (în acest fel lipsesc inconvenientele cafelei asupra somnului sau a nervilor). Bineînţeles, acest extract este 100% natural, putând fi utilizat, fără contraindicaţii, de toţi cei ce suferă de exces de greutate.

Simţeam că este şansa vieţii mele

Având toate aceste informaţii şi veşti bune, am vrut să comand şi am fost obligată să îi telefonez prietenei Angelicăi, în Franţa, fiindcă pliculeţele nu erau disponibile în România. Isabella a fost foarte amabilă. I-am povestit că bausem din greşeala cafeaua ei, că luasem şi pliculeţele ramase şi că eram gata să i le plătesc. A refuzat politicos şi mi-a propus să comande ea pentru mine şi să-mi trimită cura CafeForm Plus®.

Astfel, am putut continua să-mi iau, în fiecare dimineaţă, pliculeţul de CafeForm Plus®, fără a rata nicio zi (veţi întelege de ce nu voiam sa-mi întrerup cura, cu nici un preţ).

Rezultatele erau prea rapide ca să abandonez

Eram mai mult decât motivată. Motivul principal era rapiditatea rezultatelor. După o săptămână slăbisem 4,3 kg, în a doua săptămână, încă 4,1 kg. Chiar dacă în săptămânile următoare pierderea în greutate s-a încetinit, după 2 luni ajunsesem la 57 kg. Slăbisem 24 kg. Era clar că noua mea silueta şi noile ţinute, pe care reîncepusem să le port (printre care şi un taior de dinainte de căsătorie) nu rămâneau nebăgate în seamă. Chiar şi soţul meu îşi schimbase atitudinea şi reîncepuse să mă privească ca la început.  E drept că am slăbit foarte repede, dar fără să ţin un regim restrictiv sau să mă privez de ceea ce îmi plăcea. De aceea ajunsesem la greutatea mea ideală, păstrându-mi, în acelaşi timp formele. Împreună cu  pliculeţele de cafea primite din Franţa, de la Isabella, am primit şi un mic „ghid de slăbire accelerată”. Astfel am aflat de ce regimul este principalul obstacol al pierderii în greutate şi cum să evităm cercul vicios al yo-yo.

Acum o lună am primit o scrisoare de la laboratorul francez, care produce CafeForm Plus®. Obţinuseră adresa mea de la Isabella şi anuntau lansarea CafeForm Plus® in România prin site-ul oficial. Desigur, mi-am dat acordul pentru publicarea fotografiilor şi marturiei mele, pentru ca toţi cei şi toate cele ce suferă de surplus de greutate, să poată beneficia de experienta mea. Măcar atât puteam face pentru a-mi arata recunoştinta pentru CafeForm Plus®.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite